fbpx
Uncategorized

Syurga Membeli Belah Barangan Rumah Kembali Lagi, Diskaun setinggi 80% menanti

Syurga Membeli Belah Barangan Rumah Kembali Lagi, Diskaun setinggi 80% menanti

Jika anda masih tercari cari tempat untuk mendapatkan barangan hiasan untuk rumah, perabot dan segala macam yang berkaitan, jangan risau kerana Perfect Livin Home Expo akan kembali lagi ke Bandaraya Kuching pada 11-14 Julai 2019 bertempat di Borneo Convention Centre Kuching.

Syurga Membeli Belah Barangan Rumah Kembali Lagi, Diskaun setinggi 80% menanti

Seperti biasa, terdapat banyak tawaran dan juga aktiviti menarik yang disediakan di Perfect Home Living Expo ini, sesuai sangat bagi anda yang tengah merancang untuk mengubah suai rumah anda, atau mendapatkan perkakas eletrik yang baharu!

Syurga Membeli Belah Barangan Rumah Kembali Lagi. Diskaun setinggi 80% menanti

TAK RUGI KALAU DATANG AWAL

500 orang pengunjung terawal akan dihadiahkan dengan Perfect Livin Dry Bag, sangat sangat susuai untuk anda bawa bersama ketika Ekspo ini nanti.

SEMESTINYA BANYAK GILER PILIHAN BARANGAN YANG DITAWARKAN

Sekiranya anda membeli belah di Perfect Livin Home Expo ini, anda turut berpeluang untuk memenangi dapur gas berkualiti tinggi yang berharga RM1600. Belanja dan menang, mudah jak nak?

Banyak barangan dari jenama jenama terkemuka boleh didapati di Home Expo ini, jadi jangan risau anda tidak akan pulang dengan tangan kosong.

Selain itu ada juga Double Bonanza, di mana ada hadiah terjamin dan anda juga boleh menang lagi BAUCAR TUNAI

Bukan itu sahaja, sekiranya anda menyertai kontes Perfect Livin Home Expo di laman Facebook rasmi mereka, anda juga berpeluang untuk memenangi Marshall Major 2 Headphones! Cara untuk menyertai kontes ini juga amat mudah, hanya perlu share dan menang! Rujuk gambar di bawah.

Jika anda ingin membawa anak anak anda ke Perfect Livin Home Expo ini, jangan risau kerana ada peraduan mewarna kanak kanak yang akan turut diadakan. Mesti sik boring la anak anak ktk orang sebab sidaknya pun ada aktiviti juak!

Jadi jangan lupa untuk hadir ke Perfect Livin Home Expo ini! Lokasi dan tarikh adalah seperti di bawah :

Lokasi : Borneo Convention Centre Kuching (BCCK)
Tarikh : 11-14 April 2019
Masa : 10 Pagi – 9 Malam

Artikel Berkaitan

Back to top button