fbpx
Places To Eat

4 Buffet Ramadhan Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching

4 Buffet Ramadhan Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching
316 Shares

4 Buffet Ramadhan Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching

Masih tercari buffet ramadhan di Kuching? Dalam artikel ini kami sertakan 4 buffet ramadhan yang anda perlu cuba di Kuching.

Grand Margherita Hotel

Grand Margherita Hotel sememangnya terkenal dengan buffet ramadhan mereka yang padu setiap tahun. Buffet mereka tahun ini bertemakan Macam2 Ada Ramadhan Buffet yang menawarkan pelbagai pilihan makanan lokal dan juga antarabangsa. Buffet mereka telah bermula pada 6 Mei yang lepas dan akan berakhir pada 4 Jun nanti.

Riverside Majestic Hotel

Riverside Majestic Hotel menawarkan buffet ramadhan bertemakan Sungkei Ria Ramadhan Buffet di Puteri Wing dan Nightly Buffet Dinner di Astana Wing. Untuk Nightly Buffet Dinner, ianya bertempat di Sape Restaurant yang menawarkan pelbagai pilihan makanan beserta dengan pemandangan menarik Sungai Sarawak.

Al Yemen Restaurant

Al Yemen Restaurant yang terletak di Petrajaya merupakan sebuah restoran yang bertemakan makanan arab. Untuk bulan ramadhan 2019, mereka menawarkan pelbagai pilihan makanan secara buffet. Sesuai bagi anda yang craving makanan arab untuk berbuka puasa.

Kopi O Corner

Kopi O Corner yang terletak di Satok sememangnya merupakan sebuah restoran yang legend di Bandaraya Kuching. Untuk bulan Ramadhan, mereka juga tidak ketinggalan untuk menyediakan buffet ramadhan buat pengunjung mereka. Banyak pilihan makanan yang disediakan untuk anda termasuk kuih muih tradisional.

Anda juga boleh menggunakan Aplikasi Sarawak Pay di kesemua restoran ini. Aplikasi Sarawak Pay merupakan dompet digital yang merupakan inisiatif Kerajaan Sarawak dalam mentransformasikan Sarawak ke arah dunia digital. Paling best sekali, anda boleh dapatkan ganjaran tunai setiap kali anda menggunakan Sarawak Pay untuk berbelanja!

4 Buffet Ramadhan Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching

Jadi, tunggu apa lagi? Muat turun aplikasi Sarawak Pay dan mulakan gaya hidup tanpa tunai anda.

316 Shares
Related posts
Places To Eat

3 Menu Makanan Yang Anda Mesti Cuba Di Kubah Ria

Places To Eat

3 Port Nasi Campur Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching

Places To Eat

La Mian Mi Tarik Kuching, Mi Tarik Halal Di Kuching

Places To Eat

Port Burger Legend Yang Anda Perlu Cuba Di Kuching

Ketahui Segalanya Mengenai Kuching Dengan Melanggan Newsletter Kami

Copy link
Powered by Social Snap